Tarinamme

PREMIUM BEVERAGE DISTRIBUTERS OY

Premium Beverage Distributors Oy on nopeasti kasvava alkoholialan yritys, joka on erikoistunut premium-juomien maahantuontiin ja jakeluun. Premium-tuote on laatua, raikkautta ja hyvää kokemusta. Tavoitteemme Premium Beverage Distributorsilla on tuoda maailmalla tunnetut sekä tuntemattomat premium-juomabrändit asiakkaidemme käyttöön. Olemme onnistuneet rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita meidän tuottajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Etsimme jatkuvasti uusia toimittajia maailmalta, jotta premium-juomat pysyisivät asiakkaiden saatavilla edullisesti.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä yritysten,tuottajien ja organisaatioiden kanssa varmistaaksemme tuotteiden laatua sekä asianmukaista varastointia ja kuljetusta.

Lazy Dog Distributers Ltd, Uusi-Seelanti

Nopeasti kasvava yritys Uuden-Seelannin Whangarei-kaupungissa, yrityksellä on jo erinomainen markkina-asema ja tunnettu brändi Uudessa-Seelannissa sekä yli 40 vuotta alan kokemusta. Meillä on Lazy Dog Distributersin kanssa yhteinen näkemys siitä, mikä on premium-tuotetta ja mikä ei. Yhdessä pyrimme tuomaan premium-juomien laatua ja elämystä kuluttajille.

Suppilog Finland Oy

Digitaalinen kauppapaikka tukkutuotteiden myymiseen ja ostamiseen.

Myyjäyritykset tehostavat logistiikkaansa ja myyvät tuotteensa suoraan valitsemiensa toimialojen ostajayrityksille. Ostajayritykset voivat myös tilata valikoimaa itse ja yhdistää tilauksiin kaikki tarvittavat eri myyjäyritysten tuotteet. 

Collico Oy

Täyden palvelun logistiikkakumppani. Varastointi, keräily, pakkaaminen ja toimitus.